Tuinbonen met doperwten


Ingrediënten;
-         ½ kilo tuinbonen
-         300 gram doperwten
-         1 bosuitje
-         1 teentje knoflook
-         Paar takjes koriander
-         Paprikapoeder
-         Kurkuma
-         Gemberpoeder
-         Zwarte peper
-         Zout
-         olijfolie

Bereidingswijze;
Snij de tuinbonen & bosui in dunne schijfjes, doe deze samen met de doperwten in de pan, snij de knoflook in kleine stukjes en doe deze erbij, giet er nu een beetje olijfolie bij, en laat dit op een zacht vuurtje een beetje bakken, voeg nu alle kruiden toe, laat het weer 5 minuten mee bakken,
doe er nu water bij, net zoveel totdat alles onderdompelt,
laat dit nu voor een halfuurtje koken, kijk nu of het gaar is, en er ook geen bouillon meer in zit. Dien het nu op, het is extra lekker met een heet pepertje erdoorheen!