Tortilla



Ingrediënten:
6 aardappelen
1 ui
1 paprika
1 teentje knoflook
Koriander
3 eieren
Kipkruiden
Zout
Peper
Saffraan



Bereidingswijze:
Snij de aardappelen in kleine blokjes. Bak de aardappelen in een frituurpan.

Snij de ui en paprika in kleine blokjes en bak deze met een beetje olijfolie.

Klop in een kom 3 eieren, voeg er de gebakken ui en paprika aan toe en een beetje saffraan, kipkruiden, peper en fijngesneden koriander.
Als de aardappelen gebakken zijn strooi je er wat zout op en doe je het in de kom met de eieren. Goed mengen. Doe 1 eetlepel olie in een koekenpan en doe hierin de aardappelen. Maak er met een lepel een mooi rond geheel van. Doe het deksel op de pan en laat het op een hoog vuurtje gedurende een paar minuten goed bakken. Zet daarna het vuur zachter en laat dit ook een paar minuten goed bakken. Neem een bord en doe dit op de koekenpan en sla de tortilla om. Schuif deze voorzichtig terug in de koekenpan en laat de ommezijde ook goed aanbakken zoals hierboven vermeld.