Stokbrood pizza



Ingrendienten:
Basis:
-         4 stokbroden (of 3 pakken afbakpistoletjes)
Vulling:
-         ½ kilo uien
-         ½ kilo paprika
-         1 blikje tonijn
-         100 gram gesneden olijven
-         een beetje koriander
-         pizza kruiden
-         zout
Tomatensaus:
-         3 tomaten
-         1 blikje tomatenpuree
-         1 lepel suiker
-         Flinke scheut olijfolie
-         Zwarte peper
-         Zout
Topping:
-         Kaas

Bereidingswijze:
Snij de uien en paprika in kleine blokjes. Doe klein beetje olie in een koekenpan en fruit hierin de paprika en de ui tot deze een beetje gesmoord zijn. Voeg 1 eetlepel pizzakruiden toe en een beetje zout. Laat de tonijn uitlekken en haal deze uit elkaar, voeg deze ook toe, en de olijven. Laat het nog 5 minuutjes op het vuur.
pureer de tomaten samen met de tomatenpuree, suiker, olijfolie, zwarte peper & zout in de blender. Doe het nu in een koekenpan en voeg een halve glas water toe, en laat het voor ongeveer 10 minuten zacht koken.
Snijd de stokbrood (pistoletjes) door de helft en besmeer ze met de tomatensaus. Doe er een laagje paprika-ui mengsel op, bestrooi ze daarna met geraspte kaas.
Doe de stokbroodpizza daarna in een voorverwarmde oven op 200 graden voor ongeveer 15 a 20 minuten.