Kokoskoekjes

                                                               


Ingrediënten;
Deeg;
-         1 kg kokos fijngemalen
-         6 eieren
-         2 grote glazen olie (Nederlandse theeglazen)
-         2 glazen suiker
-         1 bakpoeder
-         1 citroenschil
Versiering;
-         1 theelepel
-         Poedersuiker

Bereidingswijze;
Doe de eieren en suiker in een kom, meng dit heel goed met de hand totdat de suiker smelt. Voeg dan de olie toe en meng dit. In een aparte kom meng je de kokos, bakpoeder en citroenschil, voeg dit nu toe aan het vloeibare mengsel, meng nu alles goed, als het nog te vloeibaar is voeg je wat meel toe.
Pak nu een klein beetje en maak hier een rondje van doop deze nu in de poedersuiker, versier het met een theelepel.

Doe nu 2 stuks in de oven, en kijk ze even aan, mochten ze zakken voeg dan bij het beslag wat meel toe.
Blijven ze goed stop dan alles in de oven voor ongeveer 15 minuten op 180 graden.

PS: Let niet op het geluid bij de video, het is puur voor de techniek.