Aardappel salade



Ingrediënten;
Aardappelsalade;
-         1 kilo vastkokende aardappelen
-         100 gram augurken
-         1 wortel
-         1 blik tonijn in olie
-         2 eieren
-         1 klein uitje
-         Beetje koriander (kasbor)
-         mayonaise
Versiering;
-         1 krop sla
-         1 komkommer
-         3 tomaten

Bereidingswijze;
Kook de aardappelen, als ze gaar zijn laat je ze afkoelen. Haal de schil eraf en snij ze in kleine blokjes.
Rasp nu de wortelen, augurken, eieren & uitje. Plet nu de tonijn in fijne stukjes, en snij de koriander fijn. Voeg dit allemaal aan de aardappel toe, samen met de mayonaise, meng dit nu goed. Laat het nu in de koelkast afkoelen. 
Snij de sla in dunne sliertjes, snij ook de tomaat in dunne plakjes. Schil de komkommer, en snij deze in halve maantjes. Pak nu een bord, en leg langs de zijkanten van het bord een rondje sla, leg hier vervolgens de tomaten op, en als laats de komkommer.
Pak nu een kom en doe hier de aardappelsalade in (doe eerst plasticfolie in de kom, dan komt de aardappelsalade makkelijker naar beneden) en leg het precies in het midden van het bord.