Chocolade & Ananas Taart



Ingrendienten:
Beslag;
-         10 eieren
-         1 kleine glas olie
-         270 gram suiker
-         300 gram meel
-         6 lepels cacaopoeder
-         2 bakpoeder & een beetje zout
Siroop;
-         water van de ananas
Vulling;
-         Slagroom & Ananas
Versiering;
-         1 blik Ananas
-         150 gram walnoten
-         Chocolade
-         Hagelslag

Bereidingswijze;
Scheid de eieren, doe de eiwitten in een kom met een beetje zout en klop dit totdat het schuimt, voeg vervolgens beetje bij beetje de suiker toe, en blijf mixen totdat de eieren helemaal opgestijfd zijn.
Voeg daarna de ei-gelen & olie toe, en mix dit voor ongeveer 5 minuten.

 
Voeg daarna de meel, cacao & bakpoeder toe en meng dit met een pollepel één kant uit.
Verdeel het beslag in tweeën, Giet de eerste helft in een rechthoekige bakblik, bak het nu in de oven voor ongeveer 10 minuten, als de eerste klaar is pak je de tweede helft van het beslag en giet je deze ook in de rechthoekige bakblik, en bak je deze ook voor ongeveer 10 minuten (je kan ze natuurlijk ook tegelijk bakken als je een grote oven hebt)
Pak nu 1 helft en besprenkel deze royaal met de siroop van de ananas. Klop de slagroom stijf en smeer er een dikke laag op, leg nu de ananas erop.
Pak de andere helft van de cake en leg deze erbovenop. Besprenkel deze ook met de siroop van de ananas, en smeer deze in met een dikke laag slagroom, vergeet de zijkanten niet. Plak de hagelslag langs de zijkanten van de taart. Doe wat slagroom in een spuitzak, pak de ananas & chocolade en versier hiermee de bovenkant.