Anijsbroodjes



Ingrediƫnten;
Deeg;
-         1 liter melk (lauw)
-         2 eieren
-         2 glazen suiker
-         1 ½ glas olie
-         ½ glas gesmolten boter
-         Gist
-         1 Bakpoeder
-         venkelzaad (naffa3)
-         Anijszaad
-         Meel
-         Beetje sesam
Versiering;
-         1 ei
-         Beetje sesam

Bereidingswijze;
Mix alles met de mixer behalve de meel & bakpoeder. Voeg daarna de meel en bakpoeder toe, totdat je een zachte deeg krijgt. Maak hier nu kleine balletjes van en laat deze rijzen.
Besmeer ze daarna met ei en strooi er sesam overheen, bak ze op 180 graden voor ongeveer 30 minuten.
(voor een betere smaak, kan je de nafa3, anijszaad  & sesam eerst in een steelpan roosteren, voordat je het toevoegt aan het deeg)