Gevulde Msemmen;


Ingrediƫnten:
Deeg:
-          500 gram meel
-          Zout
-          Zonnebloem olie
-          Water (lauw)
Vulling:
-          250 gram gehakt
-          2 grote uien + 1 kleine uitje
-          Koriander
-          gehaktkruiden
-          2 paprika’s
-          1 teentje knoflook
-          1 eetlepel tomatenpuree
-          Beetje olijfolie
-          Kipkruiden

Bereidingswijze;
Marineer het gehakt, met een klein fijngesneden uitje, olijfolie, koriander & gehaktkruiden, rul het nu in een koekenpan.
Pak nu de paprika en uien en snij deze in lange dunne slierten, snij ook de knoflook in kleine stukjes bak dit in wat olijfolie totdat het glazig is, voeg nu de tomatenpuree, kipkruiden & wat water toe, en laat het gaar worden. Meng het gehakt met de paprika mengsel samen, en leg aan de kant, maak nu het deeg.
Doe de meel & zout in een grote kom en kneed dit goed (ongeveer 10 minuten tot een kwartiertje) met lauw water, (niet teveel water gebruiken, het deeg mag namelijk niet plakkerig zijn.)  Voeg daarna een flinke scheut zonnebloemolie toe, en kneed het deeg nog een keer tot de olie is opgenomen, maak er nu balletjes van en leg deze op een dienblad, en bedek het met plastic folie en laat het voor 5 minuten rusten.
Pak 1 bolletje en rol het uit, vul het met de vulling, en vouw het nu dicht tot een vierkant, en druk deze vierkant nu een beetje uit tot het wat groter word (doe dit voorzichtig, het deeg kan scheuren, dit is verder niet een hele grote ramp, bij mij zijn ze ook een beetje gescheurd).
Bak ze nu in een marokaanse koekenpan (anakhdem), mocht je dit niet hebben kan je het ook in een gewone koekenpan bakken.