La vache qui rit bonbons



Ingrendienten;
Deeg;
- 250 gram boter
- 8 la vache qui rit
- 1 citroen schil+sap
- halve theeglas poedersuiker
- 1 kom meel (ongeveer)
Versiering;
- 400 gram melk chocolade
- 100 gram witte chocolade
- 100 gram walnoten

Bereidingswijze;
Doe de boter, la vache qui rit, citroen & poedersuiker in een kom en meng dit goed samen, voeg nu geleidelijk de meel toe, kijk uit dat je niet teveel meel doet, het moet namelijk echt een hele zachte deeg zijn.
Maak er nu lange staven van, en snij deze staven in kleine ruiten vormen. 
Doe ze nu voor ongeveer een kwartiertje in de oven op 180 graden (pas op, ze mogen niet bruin worden!).
Smelt nu de melkchocolade en dompel de bonbons erin,
maak nu lijntjes met de witte chocolade, leg er een halve walnoot op en laat de bonbons drogen.