Vol au vent met garnalen

Ingrediƫnten;
bladerdeeg;
- 1 kg meel
- 1/4 glas olie
- 500 gram roomboter
- snufje zout
- water om mee te kneden
Garnalenvulling;
- 500 gram garnalen
- 1 blikje champignons (200 gram)
- olijfolie
- boter
Bechamelsaus;
- 500 ml melk
- 3 eetlepels meel
- 3 eetlepels boter
- nootmuskaat
- peper
- zout
Topping;
- geraspte kaas

Bereidingswijze;
Bladerdeeg;
Doe de meel, olie & zout in een kom, kneed dit goed met water. Rol het nu uit tot een grote vierkant. Pak de roomboter en verdeel deze in 3 stukken. Pak 1 stuk roomboter en snij deze in allemaal kleine stukjes, verdeel deze over het deeg en druk ze goed aan.
Vouw het deeg nu dicht net als je bij msemen doet. Rol het nu weer uit tot een grote vierkant. Pak de 2e stuk roomboter en snij ook deze in kleine stukjes, verdeel deze over het deeg en druk ze goed aan, vouw het deeg nu in 3 stukken verticaal naar het midden dicht.
Rol het nu weer uit tot een grote vierkant.
Pak de 3e stuk roomboter en snij ook deze in kleine stukjes, verdeel deze over het deeg en druk ze goed aan, vouw het deeg nu in 3 stukken verticaal naar het midden dicht. Rol het deeg nu weer uit, en vouw het deeg nu dicht net als je bij msemen doet.
Leg het nu in de koelkast voor ongeveer een uurtje. Pak nu de bladerdeeg en rol het uit tot een grote vierkant. (Dit kun je ook allemaal overslaan en gewoon kant en klare bladerdeeg uit de winkel kopen) Snij er 3 rondjes uit met een rond vormpje, twee van de vormpjes snij je in het midden uit met een andere kleinere vormpje,
pak nu het ''dichte'' rondje en besmeer deze met een ei, leg er nu de andere rondje op, besmeer ook deze met ei, en leg er het laatste rondje op ook deze besmeer je met ei,
doe het nu voor ongeveer 25 minuten in de oven, op 180 graden.  
Garnalenvulling;
Verwarm een klontje boter met wat olijfolie in een koekenpan, voeg de gepelde garnalen en gesneden champignons toe, en laat het voor ongeveer 5 minuutjes bakken (totdat de garnalen gaar zijn).
Bechamelsaus;
pak een koekenpan, en verhit hierin de boter voeg de meel toe en meng dit, voeg nu geleidelijk de melk toe, en klop met een garde zodat je geen klontjes krijgt,voeg nu de nootmuskaat, peper & zout toe. Zodra het kookt en dikker wordt doe je het vuur uit.
Vol au vent klaarmaken;
Meng de bechamelsaus met de garnalenvulling.
Pak nu een vol au vent (bladerdeeg:P) en vul het in het midden met de vulling doe er wat geraspte kaas over, als je alles gevuld hebt doe je het nog even terug in de oven totdat de kaas gesmolten is.
 De vulling kan je variĆ«ren met van alles wat je lekker vindt, zo heb je verschillende soorten hapjes.