Aardappel/vis salade



Ingrediënten;
-          1,5 kg aardappelen
-          1 kg groene paprika gegrild
-          1 kg tomaten
-          1 blik tonijn
-          100 gram gesneden olijven
-          5 gekookte eieren in blokjes gesneden
-          Mayonaise
-          Sla
-          Zwarte olijven
-          Rode paprika
-          nootmuskaat
-          Peper
-          Zout
-          Olijfolie
Bereidingswijze;

Schil de tomaten en snij deze in kleine blokjes, doe deze nu in een koekenpan met wat olijfolie, rode paprikapoeder, peper & zout, laat dit een kwartiertje goed bakken,
voeg nu de gegrilde en in blokjes gesneden paprika toe en laat het nog 5 minuutjes meebakken. Doe het nu in een grote kom en voeg de gesneden olijven, eieren & tonijn toe, meng dit goed met elkaar en leg aan de kant.     
Kook nu de aardappelen en pureer deze fijn, voeg wat nootmuskaat, peper & zout toe, doe dit ook in een kom en leg apart. 
Pak nu een groot stuk plasticfolie, en besmeer deze met zonnebloemolie, kneed nu hierop de aardappelpuree tot een grote ovaal, pak nu de tomatensaus en giet deze in het midden van de aardappelpuree, bedek deze tomatensaus nu met de zijkanten van de aardappelpuree, totdat je geen tomatensaus meer ziet. 
Pak nu een groot bord en leg hier langs de zijkanten blaadjes sla.
Nu komt het moeilijkste gedeelte, pak nu de plasticfolie langs de zijkanten en draai deze heel snel om en leg hem in het midden van het bord (dit kan je het beste met ze tweeën doen) Kneed het nu in een vorm van een vis,
besmeer het helemaal met mayonaise (dit lijkt veel maar is het niet, er zit namelijk helemaal geen mayonaise in de vulling)
teken er nu met een mes wat lijnen bij de vin van de vis, en bij zijn hoofd. Versier het nu met plakjes rode paprika en zwarte olijven.
Laat het  voor minstens 2 uur afkoelen in de koelkast.