Kokosmaantjes



Ingrediƫnten;
Deeg;
-      250 gram boter
-      2 eieren
-      1 Nederlands theeglas suiker
-      1 Nederlands theeglas olie
-      1 Nederlands theeglas kokos
-      1 vanillesuiker
-      1 bakpoeder
-      meel
Versiering;
-      kokos
-      suiker
-      pure chocolade

Bereidingswijze;
Meng de boter, eieren, suiker, olie, kokos & vanillesuiker goed samen, voeg nu het bakpoeder toe en beetje bij beetje het meel totdat je een zachte samenhangende deeg krijgt,
pak nu een plat bord en doe hier een beetje suiker en kokos in, meng dit.
Pak nu een stukje deeg en leg het in het bord rol het in de suiker/kokos mengsel en maak er nu een maan vorm van.
Doe ze nu in een voorverwarmde oven op 200 graden voor ongeveer 20 minuten (totdat ze een beetje goud/bruin zijn). 
Laat ze afkoelen, smelt de chocolade en dompel de uiteindes in de chocolade.

 Laat nu hard worden.