Dadel/Walnoot cake



Ingrediënten;
Beslag;
-      500 gram zachte dadels in kleine stukjes gesneden
-      250 gram geraspte walnoten
-      8 eieren
-      2 vanillesuiker
-      2 bakpoeder
-      1 Nederlands theeglas gesmolten boter
-      1 Nederlands theeglas olie
-      200 gram Meel (ongeveer)
Versiering;
-      Melkchocolade
-      Witte chocolade
-      Satéstokje

Bereidingswijze;

Meng alle ingrediënten behalve het meel met een pollepel goed door elkaar. Voeg daarna het meel beetje bij beetje toe, totdat je een goed cakebeslag hebt.
Doe de cake nu in een voorverwarmde oven op 180 graden voor ongeveer 30 minuten.
Haal de cake eruit, en giet er de gesmolten melkchocolade op nu de cake nog warm is. Doe een witte chocolade in een spuit en trek er horizontale lijnen op de cake. 
Versier het nu met een satéstokje, door heen en weer te gaan in verticale lijnen (zie video).
Laat de cake nu afkoelen, maar niet totdat de chocolade helemaal gedroogd is, want dan brokkelt de chocolade af tijdens het snijden. Snij de cake nu naar wens.