-
1 kilo pinda’s
(geroosterd)
-
250 gram poedersuiker
-
1 lepel kaneel
-
250 gram sesam (geroosterd)
-
1 ei
-
250 gram
amandelschaafsel
Versiering;
-
Nappage
-
Witte chocolade
Bereidingswijze;
Maal de pinda’s extra fijn, voeg de kaneel en
poedersuiker toe en meng goed samen, maak er nu lange staven van en rol deze
door de sesam.
Snij er nu dikke plakjes uit, druk het een beetje aan in het
midden. Haal het amandelschaafsel door het geklutste ei en leg het in het
midden van het koekje (als een hoopje), doe dit met alle koekjes.
Doe ze nu
voor 5 a 10 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden totdat het
amandelschaafsel goud/bruin is. Besmeer het met nappage voor een mooie glans
(je kunt ook abrikozenjam gebruiken) en maak er lijntjes op met de witte
chocolade.