Ingrediënten;
Deeg;
-
500
gram meel
-
3
lepels boter
-
250
ml lauwe melk
-
Beetje
gist
-
Snufje
zout
Vulling;
-
Solis
(tomatensaus)
-
2
uien
-
200
gram geraspte worst
-
250
gram champignons
-
Oregano
-
Geraspte
kaas
Bereidingswijze;
Doe alles in een kom en kneed het met lauw water goed tot een zacht en soepel deeg, laat het deeg voor 15 minuten rusten.
Doe alles in een kom en kneed het met lauw water goed tot een zacht en soepel deeg, laat het deeg voor 15 minuten rusten.
maak ondertussen de vulling klaar. Snij de uien
& champignons in blokjes en bak deze in olie, voeg wat zout en peper toe.
Leg de andere ingrediënten alvast klaar.
Verdeel het
deeg in tweeën. Pak het eerste stuk en rol het uit in een rechthoek.
Smeer er solis (tomatensaus) op.
Doe er nu het ui/champignons mengsel op,
doe er daarna de geraspte worst op.
En als laats een heel klein beetje kaas.
Rol het nu voorzichtig op, en stop het voor 2 uur in de diepvries.
Snij het daarna in plakjes en leg deze op een bakplaat.
Bestrooi ze met wat oregano en geraspte kaas,
doe ze nu in een voorverwarmde oven op 200 graden voor ongeveer 30 minuten.
Leg de andere ingrediënten alvast klaar.
Smeer er solis (tomatensaus) op.
Doe er nu het ui/champignons mengsel op,
doe er daarna de geraspte worst op.
En als laats een heel klein beetje kaas.
Rol het nu voorzichtig op, en stop het voor 2 uur in de diepvries.
Snij het daarna in plakjes en leg deze op een bakplaat.
Bestrooi ze met wat oregano en geraspte kaas,
doe ze nu in een voorverwarmde oven op 200 graden voor ongeveer 30 minuten.
ps; Like nu ook mijn facebookpagina voor extra receptjes, foto's en updates:
https://www.facebook.com/pages/Maryams-Kookblog/432251996867438