Deeg;
-
300
gram meel
-
2
lepels olijfolie
-
1
koffieglas karnemelk
-
Beetje
gist
-
Snufje
zout
Vulling;
-
Solis
(tomatensaus)
-
2
uien
-
1
rode paprika
-
1
groene paprika
-
Gesneden
olijven
-
1
blik tonijn
-
Oregano
-
Zout
-
Peper
-
Geraspte
Kaas
Bereidingswijze;
Doe de meel,
zout, gist, olijfolie & karnemelk in een kom, kneed dit goed, laat het nu
rijzen.
Snij de uien
in blokjes en bak ze in wat olie goud/bruin. Snij de paprika ook in blokjes en
kook deze in water. Leg nu alles
klaar.
Als het deeg
gerezen is rol je het uit, en snij je er rondjes uit, prik met een vork gaatjes
erin.
Smeer er een laagje solis (tomatensaus) op.
Leg er de gebakken uien op.
Leg daarna de paprika erop.
Leg nu de tonijnstukken erop.
Leg de gesneden
olijven erop.
Bestrooi de pizza’s met oregano. En doe er als laats de kaas erop.
Doe ze nu in een voorverwarmde oven op 200 graden voor ongeveer 20 minuten.
Je
krijgt hier ongeveer 20 pizzaatjes uit.
ps; Like nu ook mijn facebookpagina voor extra receptjes, foto's en updates:
https://www.facebook.com/pages/Maryams-Kookblog/432251996867438
ps; Like nu ook mijn facebookpagina voor extra receptjes, foto's en updates:
https://www.facebook.com/pages/Maryams-Kookblog/432251996867438