Rolpizza met champignons en worst


Ingrediënten;
Deeg;
-          500 gram meel
-          3 lepels boter
-          250 ml lauwe melk
-          Beetje gist
-          Snufje zout
Vulling;
-          Solis (tomatensaus)
-          2 uien
-          200 gram geraspte worst
-          250 gram champignons
-          Oregano
-          Geraspte kaas

Bereidingswijze;
Doe alles in een kom en kneed het met lauw water goed tot een zacht en soepel deeg, laat het deeg voor 15 minuten rusten.
maak ondertussen de vulling klaar. Snij de uien & champignons in blokjes en bak deze in olie, voeg wat zout en peper toe.
Leg de andere ingrediënten alvast klaar.
Verdeel het deeg in tweeën. Pak het eerste stuk en rol het uit in een rechthoek.
Smeer er solis (tomatensaus) op.
Doe er nu het ui/champignons mengsel op,
doe er daarna de geraspte worst op.
En als laats een heel klein beetje kaas.
Rol het nu voorzichtig op, en stop het voor 2 uur in de diepvries.
Snij het daarna in plakjes en leg deze op een bakplaat. 
Bestrooi ze met wat oregano en geraspte kaas,
doe ze nu in een voorverwarmde oven op 200 graden voor ongeveer 30 minuten.

ps; Like nu ook mijn facebookpagina voor extra receptjes, foto's en updates:
https://www.facebook.com/pages/Maryams-Kookblog/432251996867438