Gevulde driehoek msemmen

Ingrediƫnten;
Deeg;
-          500 gram meel
-          1 ei
-          1 bakpoeder
-          1 la vache qui rit
-          1 lepel azijn
-          1 lepel suiker
-          1 lepel boter
-          Beetje gist
Vulling;
-          1 rode paprika
-          1 groene paprika
-          1 blikje tonijn in tomatensaus
-          2 uien
-          100 gram fijngesneden olijven
-          Zout
-          Zwarte peper
Versiering;
-          Ei
-          Sesam/maanzaad

Bereidingswijze;
Doe alles in een kom en kneed het goed met lauw water.
Laat het deeg nu 5 minuten rusten, maak er daarna kleine balletjes van en laat deze rijzen.
Maak ondertussen de vulling klaar, bak de in blokjes gesneden uien in wat olie met zout en peper, gril de paprika en snij deze ook in blokjes, voeg vervolgens de overige ingrediƫnten toe en meng alles door elkaar.
Besmeer je werkvlak met flink wat olie. Als de balletjes gerezen zijn rol je ze met je handen uit tot een rondje,
besmeer dit rondje ook weer met flink wat olie en vouw het beneden stuk naar het midden toe,
doe hier nu weer olie op en vouw de bovenkant er bovenop. 
Doe hier nu weer olie op, en vouw de linkerkant naar het midden toe,
doe hier weer olie op en vouw als laatst de rechterkant naar het midden toe,
 totdat je een klein vierkantje hebt, doe dit met alle rondjes.
Pak nu een ‘’vierkantje’’ en druk het een beetje met je handen zodat je een wat grotere vierkant krijgt.
 Doe hier nu wat van de vulling op en maak het goed dicht met een vork.
Besmeer ze met ei en strooi er wat sesam/maanzaad overheen.
Doe ze in een voorverwarmde oven op 200 graden voor ongeveer 30 minuten, dit kan meer of minder zijn ligt aan je oven. Je krijgt hier 20 stuks uit.

ps; Like nu ook mijn facebookpagina voor extra receptjes, foto's en updates:
https://www.facebook.com/pages/Maryams-Kookblog/432251996867438