Deeg;
- 250 gram
boter
- 2 eieren
- 1 Nederlands
theeglas suiker
- 1 Nederlands
theeglas olie
- 1 Nederlands
theeglas kokos
- 1
vanillesuiker
- 1 bakpoeder
- meel
Versiering;
- kokos
- suiker
- pure
chocolade
Bereidingswijze;
Meng
de boter, eieren, suiker, olie, kokos & vanillesuiker goed samen, voeg nu het
bakpoeder toe en beetje bij beetje het meel totdat je een zachte samenhangende
deeg krijgt,
pak nu een plat bord en doe hier een beetje suiker en kokos in,
meng dit.
Pak
nu een stukje deeg en leg het in het bord rol het in de suiker/kokos mengsel en
maak er nu een maan vorm van.
Doe ze nu in een voorverwarmde oven op 200 graden
voor ongeveer 20 minuten (totdat ze een beetje goud/bruin zijn).
Laat ze afkoelen, smelt de chocolade en dompel de uiteindes in de chocolade.
Laat nu
hard worden.