-
2
eieren
-
6
eetlepels suiker
-
4
eetlepels sinasappelsap
-
6
lepels olie
-
1
vanillesuiker
-
2 bakpoeder
-
2
eetlepels cacao
-
2
eetlepels poedermelk
-
6
eetlepels meel
-
½
theelepel sinasappelschil
Danone laag (eerste
laag);
-
500
gram vanilleyoghurt
-
150
gram poedermelk
Caramelpudding
(tweede laag);
-
1
flan caramel (zakje caramel pudding)
-
½
liter melk
Sinasappelsap
laag (derde laag);
-
250
ml sinasappelsap
-
2
flan (vanille pudding)
-
Suiker
naar wens
Bereidingswijze;
Cake;
Doe alles in
de blender en mix dit voor 5 minuten goed. Giet het beslag in een springvorm en
doe het in een voorverwarmde oven op 180 graden voor ongeveer 30 minuten
(totdat de cake gaar is).
Danonelaag;
Meng de
vanilleyoghurt met de poedermelk en giet dit boven de cake, doe het nu terug in
de oven, doe de oven alleen van boven aan en laat het 10 minuutjes, totdat de
danonelaag dik is geworden en niet meer vloeibaar is, haal het er nu uit en
laat afkoelen.
Caramelpudding;
Meng de koude melk met het zakje, en breng aan de kook. Laat het een beetje afkoelen en giet het boven de danonelaag, stop het nu in de koelkast en laat het hard worden.
Sinasappelsaplaag;
Meng de sinasappelsap met de puddingzakjes en suiker naar wens, breng het aan de kook en laat het een beetje afkoelen, giet het dan op de inmiddels hard geworden caramelpudding.
Stop het voor minstens 3 uur in de koelkast.