Cake met danone en caramel laag;


Ingrendienten:
Cake;
-          2 eieren
-          6 eetlepels suiker
-          4 eetlepels sinasappelsap
-          6 lepels olie
-          1 vanillesuiker
-          2 bakpoeder
-          2 eetlepels cacao
-          2 eetlepels poedermelk
-          6 eetlepels meel
-          ½ theelepel sinasappelschil
Danone laag (eerste laag);
-          500 gram vanilleyoghurt
-          150 gram poedermelk
Caramelpudding (tweede laag);
-          1 flan caramel (zakje  caramel pudding)
-          ½ liter melk
Sinasappelsap laag (derde laag);
-          250 ml sinasappelsap
-          2 flan (vanille pudding)
-          Suiker naar wens

Bereidingswijze;
Cake;

Doe alles in de blender en mix dit voor 5 minuten goed. Giet het beslag in een springvorm en doe het in een voorverwarmde oven op 180 graden voor ongeveer 30 minuten (totdat de cake gaar is).

Danonelaag;

Meng de vanilleyoghurt met de poedermelk en giet dit boven de cake, doe het nu terug in de oven, doe de oven alleen van boven aan en laat het 10 minuutjes, totdat de danonelaag dik is geworden en niet meer vloeibaar is, haal het er nu uit en laat afkoelen.


Caramelpudding;


Meng de koude melk met het zakje, en breng aan de kook. Laat het een beetje afkoelen en giet het boven de danonelaag, stop het nu in de koelkast en laat het hard worden.



Sinasappelsaplaag;


Meng de sinasappelsap met de puddingzakjes en suiker naar wens, breng het aan de kook en laat het een beetje afkoelen, giet het dan op de inmiddels hard geworden caramelpudding. 


Stop het voor minstens 3 uur in de koelkast.